Stek i stekepannen eller legg på grillen. Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
De høstes i september-oktober hvorpå de grilles over åpen ild, håndskrelles og renses for frø. Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika
Kamskjellen ble servert sammen med persillerotpure og grillede asparges. Kamskjell og sommer. Ingenting er som ferske kamskjell dratt rett opp av sjøen ved Hitra
Når jeg lurer på hvordan jeg lager lammecaree eller perfekt coq au vin, er dette boken. Steker og grillet kjøtt lar du hvile minst ti minutter under dekke før du skjærer dem opp
Og i en risotto, som tilbehør til kjøtt, fisk eller pasta, og til alt av grillet mat. Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne)