Dette spiste vi tidligere i uka, kremet blomkålsuppe med bacon og pannekaker til «dessert». Dette er for øvrig en super middag å ha på kjøttfri mandag også, bare å erstatte bacon med nøtter og frø ristet lett i panne med en klype salt
Denne retten tryllet jeg sammen på få minutter og lot magien gjøre sitt i stekeovnen. Sammen med søtpotetens sødme, ble resultatet en snadderfull rett med sprøtt, salt og søtt i saftig forening
Om du lurer på hvordan du kan få noen til å elske fisk, så er svaret panering. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 torskestykker 1-2 ss smør 1 søtpotet 6 pepperoniskiver (eventuelt bacon) to never spinat 2-3 ss gresk yoghurt. 1-2 ss smør 1 søtpotet 6 pepperoniskiver (eventuelt bacon) to never spinat
Pakker du fennikel inn i bacon før du baker de i ovnen får du dermed en spennende smaksopplevelse. Da blir det lettere å få kutte jevnt, og få et godt resultat)
Dette er en enkel og smakfull hverdagsrett med få ingredienser. Mens pastaen koker skjærer du sopp, asparges og bacon i biter og steker i pannen med smør til baconet blir sprøtt
Dette er en skikkelig god og rask hverdagsmiddag laget på få minutter og med få ingredienser. Stek bacon til det blir sprøtt, og legg det på et kjøkkenpapir
Der jeg ellers vanligvis hiver på litt bacon (joda det er alltid digg det) så valgte jeg her å sprøsteke litt potetstaver for å få litt knas til suppen
Når det kommer til italiensk mat får mange umiddelbare assosiasjoner til pasta. Ha litt olje i en stekepanne og varm opp til medium/ høy varme og stek baconet til det har blitt sprøtt