Har sett i diverse av de vanlige kjedene, men har ikke klart å oppdrive det enda, klart har man en vennlig butikksjef, så kan man sikkert få det bestilt inn om ønskelig
and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstekt and, helstekt and med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblanding and, krydderrub til and, sczechwan pepper
Hvordan steke en perfekt biffSå kommer ingrediensen som avgjør om du får et velykket måltid. Den desidert beste formen for biffmiddag jeg får, er når jeg bruker mør biff og scampi sammen
Stekingen av scampispydene tar bare noen få minutter. Spydene serveres med en gang, helt nystekte og knasende sprø – som forrett eller hovedrett eller som en smårett på tapasbordet – eller som her på bildet som en liten kveldsrett med kun et nystekt foccaciabrød til – velbekomme
Det er et must for å få en skikkelig god bunn. For å lage sprø, tynn bunn MÅ du kjøpe deg pizzastein. Vi pleier å ha serranoskinke, pesto, hvit saus, ulike oster, masse deilige friske urter, marinert kylling, scampi, artisjokk
Når scampien begynner å krympe og få en mer gyllen farge er det på tide å slenge i grønnsakene. kylling eller biff i strimler, alt stekt i en varm panne for å beholde den litt "sprø" konsistensen til grønnsakene
Ønsker man kraften på scampien heller man den på og lar den få et oppkok og tas av varmen. Før man skal steike de er det veldig lurt å tømme av vesken som er i posen (man kan helle det på pannen etter at man har steikt scampien, da unngår man at scampien blir kokt og blir seig, i stede for steikt og litt sprø)
Det er viktig å få dette i riktig rekkefølge. Spagetti med laks,scampi og hvitvinsaus. Jeg vil bare si, får du ikke tak i vaktler, så kan du bruke veldig små kyllinger også