Dypp kyllingen i egg(pass på å få over hele fileten), og så i pankoblandingen. Pass på at du får dekket hele-trykk gjerne fileten lett ned i blandingen
Måten friske råvarer ble brukt på, hvordan de ble satt sammen i for meg uvante kombinasjoner, presentasjonen… Her var det inspirasjon på alle kanter, og jeg sugde det til meg
Jeg synes det kan være litt utfordring å få skinnet sprøtt på denne måten, og hvis du lar den hvile før du skal spise har skinnet en tendens til å bli mykt igjen
Oppskriften er ett forsøk på å replisere det man får servert på kinarestauranter i Norge. Ingen av disse ingrediensene trenger særlig mye tid for å bli ferdig, så en rask woking passer ypperlig, slik at de beholder mye av sin herlige sprøe konsistens
Og tørket oppbløtt steinsopp kan du nå få tak i hele året. Går det bra skal de bli deilige sprø. Fritert økologisk kylling av litt størrelse blir et deilig måltid når du serverer den med tørket oppbløtt steinsopp
Snu salaten og stek noen få minutter. Tilberedningsmåten til serranokylling gir overflaten en fantastisk sprø, knasende, salt skorpe og kyllingen blir like saftig og smakfull hver gang
En nyttig instruksjonsfilm om hvordan du bener ut kyllinglår finner du på. For at skinnet skal få farge og bli sprøtt skal ballotinen brukes i stekepannen før servering
La potetene få dampe litt slik at de blir tørre. Her kommer enda en av de enkle ovnsrettene som jeg liker så godt, i dag er det en form inspirert av det spanske kjøkken, med herlig duft av sitron og med sprøstekt chorizo
Varm olivenolje i en stekepanna og stek til du får en gylden og sprø skorpe. Nå kan jeg ikke snakke for hele den kvinnelige delen av befolkningen, men få kan vel motstå et saftig lår badet i en rik tomatsaus som denne
Sammen med helgrillet Stange kylling, var dette en pangstart på helgen. Kylling. Knus pepper og havsalt/himalayasalt og gni kyllingen godt inn med dette og litt finhakket timian