Prøv å få dem i samme størrelse som vanlige chips. Selv om man dypper dem i olje og mishandler dem på sterk varme blir de bare ikke sprø slik som chips skal være
Deretter åpner du ovnsdøra og lar det gå fem nye minutter for å få skikkelig sprøchips. Tidligere i uken tipset jeg om hjemmelaget søtpotet-fries og denne gangen er det søtpotet-nachochips som gjelder
Tiden varierer litt etter hvordan du liker konsistensen. Joda,man får kjøpt hermetiserte kikerter, og det er praktisk, men spiser man mye kikerter/hummus lønner det seg å gjøre dette selv
La karbonadekaken få steke seg ferdig på middels til svak varme til den er gjennomstekt. Søtpoteter. Snu på grønnsakene underveis og la de ligge i stekeovnen til de er helt tørre og sprøe
Tiden varierer litt etter hvordan du liker konsistensen. I anledning “Meatfree Monday” skal du i dag få oppskriften og masse tips til hjemmelaget Hummus