Når de begynner å stivne og få litt farge kan du ta de utav ovnen og tilsette fyllet. Legg bakepapir under og over deigene og kjevle ut til to tynne sirkler og legg de over hver paiform eller kakeform
Når potetene er klare, ha ut vannet og damp potetene noen minutter for å fåut resten av vannet. Tilsett grovhakket løk og finhakket hvitløk når karbonadedeigen har stekt noen minutter
Ikke glem å tagg #kajabaker eller @kajabaker i bildene så jeg får se. Smält chokladen forsiktig i vannbad (eller micro om du er utålmodig som meg, men pass på at du smelter kun halvparten på lav varme og deretter blander i resten), og tilsätt så den kondenserte mjölken
Stek paien midt i ovnen til eggemassen har stivnet og paien har fått gyllen farge. Den andre pc'en min er ødelagt, så får ikke blogget så mye før jeg har kjøpt ny
Tilsett kjøttdeigen og la det få småkoke en stund mens du tilbereder potetmosen. Dagens middags tips er Shephards pai - som ikke er en pai, men en slags gryterett med kjøttsaus og potetmos
Se video under bildet for hvordan lage en perfekt runding av bakepapiret som passer i pannen. Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Jeg knuste ca halvparten av bærene jeg brukte, for å få det hele litt saftigere. I år har vi vært heldige med blåbærplukkinga, og har fått nok bær i fryseren til flere paier, smoothies og annet godt som skal lages senere