Hvordan få nudlene sprø oppskrifter

Nudler med reker og skjell

Nudler med reker og skjell

Stek rekene i en varm panne til de begynner å farge. Samtidig koker du nudlene til de er al dente. Skjellene kokes opp i vann, sjekk at de ikke inneholde sand og ha dem i et dørslag
Sprøstekt and med wokede grønnsaker og nudler

Sprøstekt and med wokede grønnsaker og nudler

Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å en stilig og sprø skorpe. Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke et perfekt resultat
Stekt laks med sprø grønnsaker

Stekt laks med sprø grønnsaker

Del fileten i fire porsjonsstykker og la de romtemperatur mens du forbereder woken. Kok eggnudlene som anvist på pakken
Kylling chop suey

Kylling chop suey

Oppskriften er ett forsøk på å replisere det man får servert på kinarestauranter i Norge. Ingen av disse ingrediensene trenger særlig mye tid for å bli ferdig, så en rask woking passer ypperlig, slik at de beholder mye av sin herlige sprøe konsistens
Rekewok med ponzusaus

Rekewok med ponzusaus

For å sprø grønnsaker skal du bruke høy varme, og røre godt slik at de ikke blir brent. Den kan bli ganske sur, så smak til med sukker til du får passe sødme
Vårruller med friterte risnudler

Vårruller med friterte risnudler

Og nå skal du se noe gøy. Neste gang vil jeg nok steke nudlene først, når det er mest olje i gryten
Wok med hoisinsaus og salmalaks.

Wok med hoisinsaus og salmalaks.

For å sprø grønnsaker skal du bruke høy varme, og røre godt slik at de ikke blir brent. Ikke stek for lenge, da grønnsakene skal være rimelig sprø
Middagsplanlegger uke 20 + rabattkode

Middagsplanlegger uke 20 + rabattkode

I følge oppskriften skulle den i sammen med paprikaen, men neste gang denne skal på bordet skal jeg legge de i rett før servering for å litt mer crunsh i retten

Orientalsk ribbe i Ramensuppe

Fordel nudlene i suppetallerknene. Fordel grønkålen oppå nudleneSuppekrafta tømmes oppå nudlerSå legges ribbeskivene og egget på toppen
Fisk - rett og slett

Fisk - rett og slett

Men litt fisk har jeg fått spist, og jeg blir bare mer og mer glad i det. Serveres når potetene er ferdigkokt, og laksen er ferdig og grønnsakene litt sprø
Reke og kyllingwok

Reke og kyllingwok

Bruk raps- eller solsikkeolje når du woker, olivenolje vil en bismak når du woker med høy varme. Grønnsakene skal bli blank og ikke bli brun, de skal surres til de begynner å bli myke, men er fremdeles sprø