Her får du en smakfull og rask middag som hele familien kommer til å like. Hell av vannet og ha nudlene over i pannen sammen med de andre grønnsakene og kyllingkjøttet
Stek rekene i en varm panne til de begynner å få farge. Samtidig koker du nudlene til de er al dente. Skjellene kokes opp i vann, sjekk at de ikke inneholde sand og ha dem i et dørslag
Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å få en stilig og sprø skorpe. Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke få et perfekt resultat
Vet ikke helt hvordan 'norsk natur' smaker, men tror vi er veldig nære nå. Slik at DE skal få mening. Her er oppskrift på en enkel, men veldig god, smaksrik wok med mørt storfekjøtt, sprø sukkererter, rødløk og frisk basilikum
Oppskriften er ett forsøk på å replisere det man får servert på kinarestauranter i Norge. Ingen av disse ingrediensene trenger særlig mye tid for å bli ferdig, så en rask woking passer ypperlig, slik at de beholder mye av sin herlige sprøe konsistens
For å fåsprø grønnsaker skal du bruke høy varme, og røre godt slik at de ikke blir brent. Den kan bli ganske sur, så smak til med sukker til du får passe sødme
I følge oppskriften skulle den i sammen med paprikaen, men neste gang denne skal på bordet skal jeg legge de i rett før servering for å få litt mer crunsh i retten
Mange har sikkert fått med seg den månedlige oppskriftsutfordringen som går på rundgang blant norske matbloggere, et knall initiativ fra Mia fra bloggen Green Bonanza
I dag skal vi ta en titt på de siste Iherb-produktene jeg har fått i hus, med fokus på noen av dem. Nudlene er blanke fordi det indre hvite “kjøttet” av tangen blir brukt, mens det grønne ytre blir fjernet
Men litt fisk har jeg fått spist, og jeg blir bare mer og mer glad i det. Serveres når potetene er ferdigkokt, og laksen er ferdig og grønnsakene litt sprø
Bruk raps- eller solsikkeolje når du woker, olivenolje vil få en bismak når du woker med høy varme. Grønnsakene skal bli blank og ikke bli brun, de skal surres til de begynner å bli myke, men er fremdeles sprø