- Hvordan lager du havrekjeks. Det er hemmeligheten for å få de så sprø. Bland inn alle de tørre ingrediensene, ha så i smøret og rør til du får en gjevn og fin deig
Havrekjeks med peanøttsmør. Havrekjeks med peanøttsmør. Bruk to ss og sett klatter på bakepapir, her kan du klemme dem flate om du ønsker flate litt sprøere kjeks,eller la de være og fåsprø i kantene, myke i midten kjeksStek på 175* ca 12-15 minutter
Kjeksene bør få¨litt farge, de kan ellers ende opp med å ikke bli hard og sprø. Kjeksene er sprø med godt bitt,du kjenner at de metter litt,og de kan spises som de der,eller med brunost på
and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstekt and, helstekt and med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblanding and, krydderrub til and, sczechwan pepper
Det tar noen få minutter, følg derfor godt med. Knus havrekjeksen i en blender eller kjøkkenmaskin. Sprø kjeksbunn, nesten flytende sjokoladefondant i midten og grillede Marshmallows på toppen
Rist brødskivene i panne eller ovn til de er sprø og gylne. Stek på midterste rille i stekeovnen i 5-6 min, bruk eventuelt grill mot slutten for å få en gyllen overflate. ) ½ - ¾ dl sukker 1/4 dl vann eller eplejuice 1 ts sitronsaft Ca 4 dl malt brød/kavring/havrekjeks 1-2 ss brunt sukker 2 ts kanel 2 ss usaltet smør 3 dl kremfløte eller vaniljekesam (Eventuelt 1 ½ dl pisket fløte blandet med ca 1 ½ dl mager vaniljekesam/vaniljeyoghurt) 1 ts vaniljesukkerSlik gjør du
Her fikk jeg også et problem med å få kjeksene seige og ikke sprø. På Foreldreportalen har jeg nemlig lenge kikket på en oppskrift på havrekjeks som veldig mange skryter av