Brunsaus er så enkelt å lage, men noen velger likevel å bruke sukkerlikør for å fåbrunfargen, isteden for å vente og røre de få minuttene det tar før jevningen fårbrunfargen naturlig
Brunsaus er så enkelt å lage, men noen velger likevel å bruke sukkerlikør for å fåbrunfargen, isteden for å vente og røre de få minuttene det tar før jevningen fårbrunfargen naturlig
det gjør man for å få en fyldig og avrundet saus og ikke minst smak. Nå skal dere få oppskriften på en herlig rett som er kjempeenkel å lage og den smaker helt vidunderlig
) Når man tar en vill gjettning fra en meny, ja, da kan man få seg en overraskelse. Så tar du ut fileten (la potetene stå), og surrer den på full styrke med smør i pannen, for å brune baconet
Kjøtt bør få tine sakte i den kaldeste delen av kjøleskapet, gjerne over et døgn. Ha olje og smør i en stekepanne og varm med sterk varme til smøret er nøttebrunt
Smelt smør, tilsett mel og brun melblandingen over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge. fraktet så raskt til lands for vacumering og innfrysing, at det hvalkjøtt som fåes frosset i butikken
Trykker man en stor ribbe oppi en for liten form blir den liggende under vann under tiberedningen og ribba får ikke den temperaturen den skal ha, man får heller ikke plass til grønnsakene)