Hvordan få brun saus tykkere oppskrifter

Brun Saus

Brun Saus

Brunsaus er så enkelt å lage, men noen velger likevel å bruke sukkerlikør for å brunfargen, isteden for å vente og røre de minuttene det tar før jevningen fårbrunfargen naturlig
Brun Saus

Brun Saus

Brunsaus er så enkelt å lage, men noen velger likevel å bruke sukkerlikør for å brunfargen, isteden for å vente og røre de minuttene det tar før jevningen fårbrunfargen naturlig

Hvordan lage brun saus uten smør/fett.

ut alle klumper. og brun melet godt. Størrelse på kjelen etter hvor mye saus du skal lage. Sånn, pent brunet mel, klar til neste prosess
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

det gjør man for å en fyldig og avrundet saus og ikke minst smak. Nå skal dere oppskriften på en herlig rett som er kjempeenkel å lage og den smaker helt vidunderlig
Viltgryte som varmer

Viltgryte som varmer

bacon) i en panne med litt smør til det får litt gyllen brunfarge. Gryta må også et nytt oppkok for å bort melismak
Baconsurret ytrefilet av svin

Baconsurret ytrefilet av svin

) Når man tar en vill gjettning fra en meny, ja, da kan man seg en overraskelse. Så tar du ut fileten (la potetene stå), og surrer den på full styrke med smør i pannen, for å brune baconet
Lammecarré med rødvinssaus

Lammecarré med rødvinssaus

Det er lett å gi seg før den har fått kokt nok og oppnådd den seige, konsentrerte konsistensen den skal ha
Hjortestek

Hjortestek

Kjøtt bør tine sakte i den kaldeste delen av kjøleskapet, gjerne over et døgn. Ha olje og smør i en stekepanne og varm med sterk varme til smøret er nøttebrunt
Lise’s Stroganoff

Lise’s Stroganoff

Kutt nakkekotelett i biter og brun disse i en panne før du har de over i gryten, pass på å med all den gode stekekraften
Hvalkjøtt i mørke med kålstuing av nykål

Hvalkjøtt i mørke med kålstuing av nykål

Smelt smør, tilsett mel og brun melblandingen over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge. fraktet så raskt til lands for vacumering og innfrysing, at det hvalkjøtt som fåes frosset i butikken
Kreolske kjøttkaker

Kreolske kjøttkaker

Rør godt å la det et lite oppkok. Etter hvert som kjøttkakene blir brune på alle sider, ha de i kjelen med saus
Kalvestek

Kalvestek

Det kommer an på hvordan du vil ha den. La steken ligge ute i romtemperatur en halvtime-time, slik at den får romtemperatur