Jeg ser at hensikten er at man ikke skal skamme seg for hvordan man ser ut, og jeg ser at individet i disse dager er svært opptatt av å BESTEMME SELV og KLARE SELV, i alle fall frem til man er syk og lar samfunnet ta støyten - trassalderen varer livet ut, heia heia - men hverken individet eller samfunnet er tjent med at en tilstand som bør forebygges omgjøres til noe som er helt greit, og som er noe man bør være stolt av
Det er både enkelt å få et godt resultat og overraskende smakfullt. Tilsett hvitvin og la det koke bort på middels varme før du begynner å spe gradvis med varm/lunken hønsebuljongen
Det er jeg heller veldig glad for å få servert hos mamma og svigermormor. For eksempel fårikål, kjøttkaker, lapskaus, kjøttsuppe, diverse steker og liksom-trønderens nye favoritt
300 g lettsaltet sideflesk eller bacon i skiver (jeg brukte bacon). La den koke i minst 5 minutter for å fåbort melsmaken. 300 g lettsaltet sideflesk eller bacon i skiver (jeg brukte bacon)
Håper at eg kan få til eit par ganger i veka, det er målet. Det er mage og sideflesket som er eit problem hos meg, skal eg ta på meg ein inntilsittende kjole så ser eg faktisk gravid ut, og det er litt kjipt