Jeg hadde funnet oppskriften i et blad, og hadde ikke så store forventninger i verken den ene eller andre retningen, men prøvesmakingen underveis gav store forhåpninger
Oppskrift på spekepølse av elg, rådyrhjarte og svin. Vi er fleire venner som har ala opp gris i lag, og svinekjøttet er eit utruleg godt utgangspunkt for å lage spekepølser
Jeg skal fortelle om hvordan det går med mine skinn. Det er aldeles på høy tid faktisk. Jeg startet stort med et elgskinn og en halv oppskrift fra det O store internettet, men forstod fort at det var å gape litt høyt første gangen
Elgjakta er nå i gang i Hedmark og Oppland -og sikkert andre deler av landet også. Bruk den soppen du liker best, gjerne forskjellige typer, men smak og behag
Gelatin utvinnes ved å koke svinehud, fiskeskinn eller kraftbein av fisk, fugl eller storfe og vilt lenge nok til at kollagenet trekkes ut fra sitt opphav
Leverposteien kan fint delesopp i mindre stykker og fryses. Årets juleleverpostei hos oss ble svært god på smak, så denne oppskriften deler jeg gjerne med fler
Solhild, som jeg tidligere har snakket om i forbindelse med hennes oppskrift på glutenfritt nøtte- og frøbrød er lege, tobarnsmor og en meget dedikert tradisjonskost dame
Kutt opp. Med grønnsaker levert fra Kolonihagen og en handletur på Bondens marked og Ultra i helgen har jeg satt sammen et økologisk festmåltid med norske råvarer
Og ettersom det var så stort måtte jeg insistere på å henge opp en bøyle på enden av benken, slik at det kunne henge med hele bildet ut - jeg må nok innrømme at det er nok mest til pynt
Her er noen av de ulike matrettene som skulle deles ut. Vi har vært en god del på Polar Zoo i oppveksten, og det er virkelig en annerledes dyrepark-opplevelse