Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Skjær rundt kanten med en skarp, glatt kniv før du tar av kakeformen. Ole Marius har gode minner fra mormor og hennes helt 'spesielle' sjokoladekake, som han spiste STORE porsjoner av
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Så kommer den vanskelige biten, og delekakebunnen i tre deler. Den kan lages på to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Velkommen til Hanne`s kaker [ cakes by Hanne ], hyggelig at du titter innom meg. Jeg synes designen er så søt, er inspirert av kaker jeg har sett på nettet
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kunne hatt dobbelt så mye i kakeforma som jeg hadde ( og heller dele den i to lag, i stedenfor ikke dele, som jeg gjorde), for den i bollen tok evigheter med å bli gjennomstekt i midten, men ikke på sidene
Del sukkerbrødet i tre eller fire deler (alt ettersom størrelsen på formen du har brukt). Ha litt krem i en sprøytepose og lag små topper rundt kanten på toppen av kaken
i hver størrelse), pakk dem inn i aluminiumsfolie og frys ned så de blir lettere å dele. Ha et lag med vanlig pisket krem rundtkaken til slutt før marsipanlokket festes på
I helgen var det mye kakebaking her i huset. Men rosa er fortsatt populært og her kommer en oppskrift på den ene kaken jeg laget med roser, perler og ballerinaer
Skjære kakene i to like deler. Sil i mel og bakepulver i tre deler og bland i med en slikkepott. Spre lag av smørkrem rundtkaken og bruk kake skraper til å jevne ut sidene av kaken og toppen