Del hummeren i to på langs, ved å legge hummeren flat med ryggen opp, bruke en skarp kniv og stikk den inn der hodet begynner og del hodet på langs, så deler du resten av hummeren langsetter
Her er oppskrift på min glutenfrie variant med persille. Gratinert hummer er noe av det beste jeg vet. Gi sausen et oppkok og ha i osten og rør til den er smeltet
Hummerendeles i to, midt på halen og fram til hodet. Det er den øverste og mørkeste dele i hodet. Den kan varmes opp like før hummeren er ferdig, da kan man spe på med litt vann så den blir tynnere
Hummerendeles på langs, fjern magen, som sitter like bak øynene. Som andre skalldyr bør hummer spises fersk, og eksklusive butikker og restauranter oppbevarerhummer i akvarium
Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Oselias oppskrift på forloren skilpaddesuppe har kalvekjøtt som hovedingrediens. I filmen kan vi se at levende skilpadde ankommer, sammen med andre eksklusive råvarer som vaktler, hummer, champagne og trøfler
LobNobs kan du deleopp med hendene. Surimi er opprinnelig en over. LobNobs, høres ut som den inneholder lobster (hummer), på samme måte som man skulle tro at
Pynt med dill og purreløk, server med godt brød eller butterdeigskjeksDenne stavmikseren tålte skalldyr og det gikk fort også, egentlig skal man deleopp skallet i mindre biter men det gjorde ikke jeg og allikevel moste den skallet uten å gå varm