For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler. Pass på under piskingen at skålen er helt ren, og at du ikke får i noe eggeplomme, det kan føre til store vanskeligheter for å få til riktig konsistens på marengsen
Hver bunn skal deles i to, viktig at de er helt kalde før du gjør dette. Tilsett så likør og eggeplommer og miks det godt til du får en lys og luftig konsisten
Så er det bare å legge litt salat og ønsket tilbehør på den ene delen,burgeren oppå der, og toppe det hele med brødet som er strødd med basilikum og hvitløkssalt
Når kaka er avkjølt tas den ut av springformen, og deles i to, slik at det blir to lag. Smelt melkefri margarin i en kjele, og ha i vannet, eggeplommer, kakao og vaniljesukker
Hver bunn skal deles i to, viktig at de er helt kalde før du gjør dette. Tilsett så likør og eggeplommer og miks det godt til du får en lys og luftig konsisten
Trekk og klapp ut deigen med hendene ut til en avlang pizzabunn, ta på revet ost i midten/mot den ene halvdelen, fold over deigen og press/klyp folden på plass med fingrene som en innbakt pizza, eller med en gaffel som en pirog
Derfor vil jeg dele den med dere. *Ha eggeplommene i smørblandinga og rør godt. *Pisk eggehvite og sukker til marengs og vend det forsiktig inn i sjokolademassen
Avkjøl og del i to like deler. Rør inne eggeplommene èn for èn. Pisk eggehvite og sukker til marengs. Legg kremen som fyll på dene ene kakedelen og legg den andre oppå
Dette er en av mine favoritt kaker, og jeg har laget mange slags versjoner av denne kaken, og denne jeg idag deler her er med nøtte og mandelbunn med et hint av appelsin og kanel