enkelt og greit. Pga noen hektiske dager med sykdom på Lillebror (hunden vår) dagene før jul fikk jeg ikke gjort alt jeg hadde planlagt, jeg skulle blant annet lage bordkort og pynte litt bedre, men det ble som det ble - og jeg er fornøyd med pynten
Og det er nesten det beste med hele bordet, at jeg nå kan dekke til et stort selskap. Jeg lovet dere for et par uker siden bilder av mitt nye gamle spisestuebord, og her kommer de
Og jeg håper nå at jeg har misforstått Brimi fullstendig, og at jeg kommer til dekketbord. Det er enkelt, og du merker at det er naturlig å la kniven gli langs beinet, sier han og viser
Del potetene i båter og legg de på et stekebrett dekket med stekepapir. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang, denne gryten smaker godt etter et par dager i kjøleskapet, og den tåler å fryses, dette er også en super middag hvis du skal ha mange til bords
Jeg er ingen ostekjenner, men har en viss formening om hvordan de mest kjente sortene smaker. Ikke bruk folie, men plast hvis du vil dekke til plankene
Et pent dekketbord setter stemingen- her er to typer servietter brettet dobbelt. Husk at enkelte blomster også er spiselige, og pynter opp en salat til fest
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Del opp alle bein og skrog – det kan gjerne være med litt kjøtt/skinn, brun beina i steikepanna, ha de så over i ei gryte hvor du dekker med vann, og koker opp, skum av og la det trekke/småkoke en halv time eller mer til du har en fin kraft
Du kan kjevle ut deigen og legge den i formen, men jeg synes det er enklest å trykke små klumper med deig rett i formen til hele formen (inkludert kantene) er dekket av et tynt lag med paideig
Da var det ekstra hyggelig å invitere Steffen til dekketbord. Konseptet var enkelt og genialt. Alle vinnerne fikk samle ti stykker rundt bordet, til en uforglemmelig kveld med kjempegod mat
Jeg beregner cirka tre timer på å dekkebord og lage førstedagsmiddag. Når stekene er ferdige tas de ut og legges på en stor skjærefjel, godt dekket av aluminiumsfolie
Ytrefilten var ikke heltstekt, kjøttstykkene var stekt hver for seg, så det hadde vært ett stort pluss hvis servitørene hadde spurt om hvordan hver enkelt person ønsket kjøttet tilberedt