Hjemmelagde karbonader er noe som du helt sikkert klarer ålage selv. Lager du noe som er veldig tynt, sågår det unna på kortere tid, og kanskje litt høyere temperatur
Kjempefin tur i fjellheimen, når man endelig kommer opp kan man se hele fjellheimen på alle sider. Da er det helt greit med en enkel, god gammel gjenganger til middag, som er rask og enkel og lage
og vi er enig i at vi aldri hadde laget mat med slike gode kombinasjoner. til ålage middager igjen. Nye krydder er oppdaget og mange av rettene skal lages om igjen,
Grønnsaker bakt i ovn med god olje og krydder smaker så utrolig godt at du egentlig har nok med bare grønnsakene til middag, men i dag har jeg ogsålaget noen saftige karbonader, og topper det hele med en god dressing
Jeg hadde ikke trengt å røpe det. Det er kanskje en kulinarisk form for ironi at jeg lagde denne middagen med ferdigkjøpte karbonader, men selvplukkede tyttebær
Derfor er jeg veldig glad for at mannen min sine karbonaderogså hever seg i verdensklassen. Jeg fikk aldri oppskriften fordi matinteressen min ikke var så stor da
Kluet er ålage en stor porsjon med karbonadernår man først er i gang og putte noen i fryseren så har du alltid det som skal til for ålage et raskt og skikkelig godt måltid