Ha i en ts salt og noen klyper med tørket chili (itaiensk picante) alt etter hvor sterk den er. Ordne så deigen som et trau og hell gjærsuppa oppi, brett deigen over og start videre elting, først forsiktig – det som renner ut eltes inn
Og altså resultatet ble så bra at jeg vet ikke hvor jeg skal börja engang. Så jeg fikk tatt noen bilder innan vi ikke klarte å vente mer, så dere får overleve med litt sämre/dårligere bilder enn vanlig hehe
Så dersom du er ute etter gledene ved selv å bake og steke maten, kanskje i fellesskap med andre, finnes det ikke en mye bedre måte enn å bygge seg en god steinovn, og hvorfor ikke en røykovn samtidig
♥ Tiden hvorpizza kun var lov som helgekos er for lengst forbi. Den røde er en vanlig tomat- og kjøttsaus-variant, mens den hvite består av blant annet philadelphiaost og grønn pesto
Det er jo helt ubeskrivelig digg hvor heldige vi har vært med været de siste ukene. Føler vi virkelig fortjener det etter flere dårlige sommerer her til lands
Bestem tykkelsen etter hvormye du skal ha på pizzaen. Jeg har linket til sidene hvor dere kan få tak i noen av de forskjellige ingrediensene, så bare klikk på navnet
Selvfølgelig kan du også bruke oppskriften på denne bunnen og steke pizzaen i en vanlig elektrisk ovn, men det er ikke like lett å få den sprø, og en Pizzaovn Express kan være en god investering hvis du er glad i tynn og sprø bunn
Hjemmelaget pizzahvor alt er laget fra grunnen er så utrolig godt, raskt og enkelt. Siden vi har min nydelige gudsønn på besøk så fikk han en bamsepizza med enkelt fyll og med vanlig tomatsaus på
Pizza i den forstand at den lages i vanlig stekeovn. Jeg måler mel, salt og gjær sammen i en bolle, så måler jeg vannet i en annen bolle og blander sammen alt med olivenolje