Å du hendelse hvor godt det passet tilsuppen, takk og lov at jeg ikke hadde bacon. Som oftest har man steikt bacon på, men det hadde jeg ikke, men hvorforikke prøve noe nytt som steiktChorizo (det er en Spansk spekepølse som man får kjøpt ivanligmatvarebutikk)
Men i retter som denne, hvor det også er mye smak fra tomat, chili og linser, funker det helt fint. Jeg ville ha noe litt mer chunky, slik de serverer supperiStorbritannia, hvor jeg jo bodde iti år før jeg flyttet tilIstanbul
Hvormye Av fløten bruker du. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingenrøring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar tilservering
På travle dager hvor du har litetid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som denne lapskausblandingen fra feks Coop
For selv om jeg gjerne reiser langt for å handle ingredienser som holder seg godt og kan brukes mange ganger, er det begrenset hvormyeinnsats man legger i ett enkelt måltid
Det er parmesandager her hos oss i helgen … Vifikknemlig en henvendelse om vi kunne tenke oss å være med på et stunt hvorvi skulle få noen matprodukter, finne på noe gøy med dem og skrivelitt om dem i bloggen
Hvormye jobb du vil legge i kraften bestemmer du jo selv, men jeg har kokt kraft på kraftben her. Det er ikkemye som smaker bedre om høsten enn en deiligsuppe med høstens grønnsaker
Åh, hvor jeg skulle fått skrudd tidentilbake, kun for å oppleve en av disse ubekymrede barndomsdagene, i lykkelandet, i Selbu, ved hytten vår eller i Putten
Så hva skulle grunnen være til å drasse med seg ei stor hel høne hjem fra butikken (jeg humret godt for meg selv der jeg gikk med “Gullhøna” fra Priori handleposen, den var så stor at jeg til dags dato ikker har turt å sjekke hva den var “laget” av, langt mindrehvor den har vokst opp)