Hvorfor har ikke alle røykeri på lik linje med komfyr og stavmisker. Ikke minst smaker det alltid og uten unntak så utrolig mye bedre enn det man får kjøpt i butikken
Kjøleskapskald i små tulipanformede glass, hvortemperaturen. I likhet med ham selv har akevitten en sterk personlighet, samtidig som den er like elegant og forseggjort som rettene han tryller frem på kjøkkenet
Hvor digg er ikke dette. Perfekt for de av oss som ikke orker å ta ut sous vide ovenen som står i et skap lesset med diverse stæsj, eventuelt for de som ikke har sous vide og kan tenke seg noe fantastisk godt uten noe jobb i hele tatt
Jeg har ikke skrevet opp mengde på de ulike ingrediensene fordi dette kan variere ettersom hva de forskjellige liker, hvor mange man er og hvor sultne man er
Bruk de grønnsakene du liker, men vær obs på hvor stort du kutter. Laks og grønnsaker i folie2 porsjoner. 2 laksestykker (125-150 gram perperson)2 gulrøtter2 pastinakk2 små poteter1/2 paprika2 sjalottløk eller 1 vårløk1-2 fedd hvitløk (kan sløyfes)Litt finhakka chili (kan sløyfes)SmørDill eller annet krydder etter ønske. 2 laksestykker (125-150 gram perperson)
Bare for moroskyld (ikke tro at jeg veier og teller mat/kalorier til daglig) veide jeg opp hva dette var og hvormye, og sannelig er ikke dette en heftig porsjon med grønnsaker/ mago/ avokado
Hva slags type fett vi spiser kan være viktigere enn hvormye fett man spiser. Hvor sunt er det. Det finnes faktisk dokumentere tilfeller der personer har blitt syke av å spise for myeoppdrettslaks
Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Laks med sitronpepperLaks med grønn pesto Torsk med tomatpesto Torsk med grønn pesto Og så klart alle de forskjellige grønnsaksblandingene du kan velge mellom
Du kan ta deg en dag «fri» per uke hvor du spiser mer karbohydrater. Å ha en dag i uken hvor du spiser mer karbohydrater er helt akseptabelt, men det er altså ikke nødvendig
Smak deg frem til hvormye du trenger. Det gjør det mye mer realistisk å klare å holde seg unna karbohydratene, i tillegg tenker jeg at det blir mer gjennomførbart i lengden om dere ofte er flere til bords
Del laksen i tynne skiver og legg på et pent fat. Deretter presser du sitronsaft over laksen. Salmalaks, beregn ca 200g perperson. Hvormye du ønsker er opp til deg, men jeg elsker sitron og laks og derav kan jeg fort bruke 1 hel sitron på 2 personer. 2 personer
Jeg bestiller jevnlig produkter fra IHERB, de har fantastisk mye spennende, og mye billig. Bakt søtpotet med laks + Bakt potet med mais, rømme og smør med stekt laks til minsten Tir