Her må du følge med underveis, det kommer an på ovnen hvor lang tid det tar. Dette er en slags salat eller gryte som jeg fant på her om dagen, og det ble bare så godt så jeg må dele den med dere
Det vil avhenge veldig av størrelsen på formene du bruker hvor lang steketid den trenger, men du kan se at den er ferdig når kjøttsausen bobler intenst langs kantene
Hevetiden kommer an på hvor varmt vannet var og hvor varmt det er i huset. Ut fra denne oppskriften får man to grytebrød, sjekk om du har plass til to støpejernsgryter i ovnen
Pass på å få ut sand i mellompartiet hvor purren deler seg. Det ble skjært litt romslig av fiskehandleren, filetstykket viste seg å være 1,4 kg, 350 gram perperson er rikelig, men det ble ikke rester. 1/2 hjertesalat perperson. 1/2 purre perperson legges i gryte med damprist og litt kokende vann under. Jeg anbefaler kjernetemperatur på 53 grader, da er steinbiten på sitt saftigste. Relatert 1/2 hjertesalat perperson
Så hva skulle grunnen være til å drasse med seg ei stor hel høne hjem fra butikken (jeg humret godt for meg selv der jeg gikk med “Gullhøna” fra Prior i handleposen, den var så stor at jeg til dags dato ikker har turt å sjekke hva den var “laget” av, langt mindre hvor den har vokst opp)