Hvor mye gryte per person oppskrifter

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

påsken er en tid hvor man som oftest koser seg med litt ekstra god mat og drikke. ta så mye kraft i gryten til at det nesten dekker steken

Spis magen flat; Meny #1

Så i dag skal dere få en oversikt over hvordan et slikt type kosthold burde se ut, og en dags meny. Varm gjerne bærene i en gryte
Smakfull søtpotetmosgrateng

Smakfull søtpotetmosgrateng

Da bestemmer du selv hvormye salt du skal ha i maten, også kan du bytte ut det kjemiske saltet med havsalt/himalayasalt som er mye bedre og sunnere
Søtpotetsalat med couscous og linser

Søtpotetsalat med couscous og linser

Her må du følge med underveis, det kommer an på ovnen hvor lang tid det tar. Dette er en slags salat eller gryte som jeg fant på her om dagen, og det ble bare så godt så jeg må dele den med dere
Spicy chili con carne

Spicy chili con carne

Det er stor forskjell på styrke i fersk chili, men også styrken på chilipulveret du bruker vil ha mye å si for hvor hot det blir
Marinert kylling med spicy tomatsaus

Marinert kylling med spicy tomatsaus

Du bestemmer selv hvor spicy du vil ha den så her er det ingen grenser. Hell over så mye hoisinsaus at det dekker kyllingen
Eltefritt hverdagsbrød

Eltefritt hverdagsbrød

Hvormye gjær som trengs avhenger av tre ting. temperatur på mel og vann, romtemperatur der deigen skal heve og hvor lang tid deigen skal heve
Lavkarbo moussaka à la Sukkerfri hverdag

Lavkarbo moussaka à la Sukkerfri hverdag

Det vil avhenge veldig av størrelsen på formene du bruker hvor lang steketid den trenger, men du kan se at den er ferdig når kjøttsausen bobler intenst langs kantene
Drops of Jupiter

Drops of Jupiter

Den skal reduseres, men ikke så mye at vannet koker helt bort. Ha sukrin og vann i en lite gryte. I supersett med flyes
Eltefritt flerkornsbrød med nøtter

Eltefritt flerkornsbrød med nøtter

Hevetiden kommer an på hvor varmt vannet var og hvor varmt det er i huset. Ut fra denne oppskriften får man to grytebrød, sjekk om du har plass til to støpejernsgryter i ovnen
Steinbitfilet i stekeovn

Steinbitfilet i stekeovn

Pass på å få ut sand i mellompartiet hvor purren deler seg. Det ble skjært litt romslig av fiskehandleren, filetstykket viste seg å være 1,4 kg, 350 gram perperson er rikelig, men det ble ikke rester. 1/2 hjertesalat perperson. 1/2 purre perperson legges i gryte med damprist og litt kokende vann under. Jeg anbefaler kjernetemperatur på 53 grader, da er steinbiten på sitt saftigste. Relatert 1/2 hjertesalat perperson

Å koke ei høne…Kyllingkraft/hønsekraft. Å dele hel kylling.

Så hva skulle grunnen være til å drasse med seg ei stor hel høne hjem fra butikken (jeg humret godt for meg selv der jeg gikk med “Gullhøna” fra Prior i handleposen, den var så stor at jeg til dags dato ikker har turt å sjekke hva den var “laget” av, langt mindre hvor den har vokst opp)