Hvor mye fisk per person forrett oppskrifter

Gratinerte østers

Gratinerte østers

Ikke bare har vi fisk, krabber, tang og blåskjell, men også østers. Blåskjell er ansett som en indikatorart for alle typer skjell, inkludert stillehavsøsters, plukket i samme område og på samme dyp

Sjarmerende naken-prosecco med personlighet

Vinen er flott som aperitiff, men kommer virkelig til sin rett sammen med mat, hvor den kompletterer alt fra grønnsakspaier til stekt fisk, lyst kjøtt og myke oster
Cannes – noen anbefalinger – del 2

Cannes – noen anbefalinger – del 2

Konseptet er at de har en treretters-meny hvor de bestemmer forretten og gjestene får velge mellom flere retter når det gjelder hovedrett og dessert

Stavanger – restauranttips og andre tips

Hadde faktisk glemt hvor flott denne byen er. Vi hadde bare 2 dager hvor vi hadde mulighet til å spise der, og ingen av disse dagene hadde ledige bord
Nye erfaringer

Nye erfaringer

Så spørsmålet var hvormye kunne gjøres klart på forhånd og var det mulig å gjøre klart noe dagen før
Skalldyrbord

Skalldyrbord

Det er mye reker som blir solgt som ferske, men som definitivt ikke er friske. Fersk fisk og skalldyr skal lukte friskt, gjerne sjøvann