Hvoruheldigergjær for helsa/magen. Da jeg var yngre ble jeg ofte advart mot å ikkespise for myegjærbakst for det kunne være ganske så usunt, gi vondt og oppblåst mage også videre
Hvor mange porsjoner. ) Disse skal prøves, men er det best å bruke ferskellertørr gjør. ♥ Det går selvsagt fint an å lage denne type sjokoladeruller med hvilken som helst gjærdeig
Hvor mange. Spelt bør ikke jobbes for mye med, så dette skal gå kjapt og greit. Hvis du brukertørrgjær. Dette blir en litt rar og tørrdeigklump, men ikke fall for fristelsentil å ha imer væske
Jeg elskergjærbakst, men magen minlikerikke for mye gluten. Minfavoritterskillingsboller/kanelsnurrer, men de er best med myesukkeri og derfor laget jeg kun rosinboller denne gangen
Steketidavhenger av ovn og hvor godt du ønskerpizzaen stekt. Bland tørrgjær med lunkent vann (jeg har erfart at bittelittvarmere vann enn kroppstemp gir best resultat med tørrgjær)
Du bestemmer selv hvor tynne eller tykke de skal være. Om du brukerferskgjærvarmer du nå dette fingervarmt, om du brukertørrgjærtåler den littmer varme
Jeg elskergjærbakst, men magen minlikerikke for mye gluten. Minfavoritterskillingsboller/kanelsnurrer, men de er best med myesukkeri og derfor laget jeg kun rosinboller denne gangen
På veitil årsmøte i Dyrenes BeskytterAust-Agder, hvordisse ble servert. Hvor mange. og ikke for tørr. Det kan være enklerehvis du smuldrergjæren ut ilitt væske først, for deretter å blande det hele sammen
Tjohoo hvor det går. (Satser på at torsdag blir en slik dag, men dette er et prøveprosjekt, for jeg er nødt til å se om jeg klarer å forholde meg til en spesifikk dag