La hjerte være åpent, lytt til hjertets språk og la fornuften fare… Vi har vært borte en stund,,,både for å finne ut hvordan bloggen skulle være og fordi vi trengte en pause, for å virkelig forstå hvor dyp kjærlighet vi har til hverandre
Jeg vet ikke hvorfor for vi har alltid fulgt samme fremgangsmåte med risottoris som drikker kraften osv, men kanskje det var rekekraften som gjorde det
Jeg brukte ingen nøyaktige mål da jeg laget denne retten og jeg anbefaler å tilpasse retten etter hvormangepersoner du lager til, samt hvor mye chili og hvitløk man er komfortabel med
Det er mange kaloriberegnere du kan benytte for å finne ut hvormange kalorier du spiser. Du kan ta deg en dag «fri» per uke hvor du spiser mer karbohydrater
For selv om jeg gjerne reiser langt for å handle ingredienser som holder seg godt og kan brukes mange ganger, er det begrenset hvor mye innsats man legger i ett enkelt måltid
disse matvarene er jeg forsiktig med, fordi jeg er usikker på hvor sunt det egentlig er. I følge osteopaten henger det sammen med eventuell lekk tarm-problematikk, som mange mener er en av faktorene i ME
Hvor mye du vil trenge av ingrediensene må du beregne ut ifra hvormangepersoner dere er. Til woken vil du trenge reker, gulrøtter, brokkoli, chilli, paprika i ulike farger, olje og soyasause
Litt syd for den idylliske Iseosjøen i Lombardiet i Nord-Italia, ligger området Franciacorta, hvor musserende viner på høyde med gode champagner produseres
…og hos oss er pallia påskemat, vet ikke helt hvorfor, det er vel den gule safranen, men skjærtorsdag er paella-dagen i et ganske fastsatt løp med faste retter i påska her i huset