Jeg har skrevet om det utallige ganger i forbindelse med mange av oppskriftene mine, men tror det er smart med et eget innlegg om dette, så jeg er på saken
Jeg hadde ikke basilikum hjemme da jeg laget denne retten, men for deg som er glad i ferske basilikumblader kan jeg ikke se hvordan det kan bli feil i denne retten
Sent i går kveld la de ut teiner og i dag har vi gjettekonkurranse på hvormange krabber de får. I dag skal jeg lage foccacia brød, og her er oppskriften
Det er opp til deg hvor store biter du vil dele resten av jordbærene i. Det er mange minner forbundet med dette brødet, og jeg ser for meg bestemors kjøkken når det lukter av nybakte brød
HER er link til særingene, som har lange tradisjoner og er for eksempel en nøkkelingrediens i det persiske kjøkkenet og i mange indiske curry-blandinger
Det er mange måter å gjøre det på, se “Hvordan forme til brød” nedenfor for hvordan jeg gjør det. Men det er ikke så nøye akkurat hvordan det blir – poenget er at brødet hever seg der du kutter i stedet for å sprenges akkurat der det føler for selv