Hvor sterk den blir avhenger av chilien. Min versjon av laksa er imidlertid laget med kokosmelk, og kan kanskje minne litt om Tom kha som mange antakelig har spist
Kjøleskapskald i små tulipanformede glass, hvor temperaturen. Jeg ønsket å lage en frisk og allsidig utgave, med mer sitrus og mindre karve enn mange andre norske akevitter
Alt dette avhenger av hvormange porsjoner du skal lage. (Avhenger av hvor tykk laksen er). Hodekål er litt som spaghetti, at man burde være litt forsiktig med hvor mye man tar, fordi det blir ofte mye mer enn det ser ut som når man kutter den opp
Laks er sunt og laks er godt, og det finnes neppe tall på hvormange måter laks kan tilberedes på. Ha smør/olje i stekepannen, dryss salt og pepper på laksen og press over noen dråper sitron
Min påstand er at uansett hvor du bor- så kan du ha et slikt røykeri. Røyking er en av de mange flotte tradisjonelle tilberedningsmetodene som ble brukt for å gi god smak og lenger holdbarhetstid
Jeg har ikke skrevet opp mengde på de ulike ingrediensene fordi dette kan variere ettersom hva de forskjellige liker, hvormange man er og hvor sultne man er
Min påstand er at uansett hvor du bor- så kan du ha et slikt røykeri. Røyking er en av de mange flotte tradisjonelle tilberedningsmetodene som ble brukt for å gi god smak og lenger holdbarhetstid
Her om dagen hadde vi laks til middag, hvor det ble litt rester som vi la i kjøleskapet. Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i at det kan være lett å glemme slike rester, noe som ofte ender opp med at de må kastes
Og den er en av sjøene hvor fisk fra innsjøen fåes overalt i de små koselige restaurantene. Fisk fra sjøen, og her leser vi både abborfilet med mandler, abborfilet med smør og salvie, grillet ørret, kokt ørret, røyefilet, grillet laks, skivet sik, sik med mandler, og grillet sik
Hvor mye du vil mose chili og hvitløk avgjør du selv. Kålen kan brukes på mange forskjellige måter, og som med mye annet, er det bare fantasien som setter grenser