Hvordan du ønsker kjøttet er opp til deg. Hvis du ikke skal lage til så mange får du kanskje plass til alt i en en langpanne, ellers må du steke kjøtt og grønnsaker hver for seg
Beef Wellington er en klassisk rett hvor en indrefilet bakes inn i butterdeig. Retten er oppkalt etter hovedstaden på New Zealand hvor den også stammer i fra
Tataki er en japansk måte å tilberede fisk eller kjøtt på, hvor du freser kjøttet i glovarm panne med litt olje noen få sekunder på hver side, kun for å få en minimal stekeskorpe
Så neste gang du skal ha en litt forseggjort lørdagsmiddag, hvorfor ikke velge kanin. Det fantastisk milde, smakfulle kjøttet har vært underskattet i årtier, sannsynligvis mest på grunn av krigen, hvor man rett og slett ble lei dem
Kjøttet legger du over midten, der hvor du ikke har varme rett under. Nå skal det være perfekt rosa inni (i mitt tilfelle, som lot det ligge på litt for lenge og i tillegg har et altfor dårlig steketermometer som ikke er lett å putte riktig på plass, ble det helt gjennomstekt)
Ta en eller to kyllingfileter avhengig av hvor mye mat du vil ha. Jeg har også fått mange tilbakemeldinger fra dere om at den falt i smak, det varmer et blogghjerte