Jeg har skrevet om det utalligeganger i forbindelse med mange av oppskriftene mine, men tror det er smart med et egetinnlegg om dette, så jeg er på saken
Du vil bli overrasket over hvor lite bokhvetedeigen smaker, både i form av brød og kake. Jeg har fristet mange av mine følgere på instagram med bilder og prat om denne nydelige eple- og blåbærkaken laget på en base av spontangjæret bokhvete
For der hvor lokale råvarer oghjelpemidler kan skaffes, der bruker Siv det. Sommerhonning full av årets blomstersmaker akkurat nå, brukbar ikke bare i bakverk, men også som søtningsmiddel i en god kopp te, eller hvorfor ikke over vaflene
Hvorfor de har kaldt den omelett, er et mysterium. Ukens favoritt oppskrift er en liten miniserie hvorjegvelger ut særlig inspirerende oppskrifter, fra mine favoritt matsider, bloggerog blader
Nå har jeg hørt så mange venninner som har snakket om hvorgode disse kanelsnurrene er, ogjeg har også et par kollegaer som har bakt disse til forskjellige jentekvelder, så da måtte jeg prøve
Vi bare prøvde oss frem og det uten å notere ned hvor mye vi brukte. Her kan du ha mange ulike kombinasjoner av nøtter, men jeg ønsket å bruke mandlerog cashewnøtter
Det har jegriktignok aldri prøvd ut – hvorfor skulle jeg det. Som kaker med nøttebunn, kransekaker, makroner eller fyldige sjokoladekaker uten mel, for å nevne noen få av mange eksempler
Mye likt hvordan hvetetortillaer lages. Fyll på etter hvor store du ønsker rullene. Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk
Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Vet ikke helt hvorting er. Jeg har bakt mangegode eplekaker før, men hadde lyst til å prøve en oppskrift med vaniljekrem for jeg synes at det hørtes veldiggodt ut
oHåper uansett du vet hvorUTROLIG du er oghvormange du hjelper. Oghvor har du kjøpt dem. Eg har delt mange nye, spennande oppskrifter på sunnere julesnop og julekaker sida desember måned starta, men for å ikkje glømme mine tidligere oppskrifter så ville eg samle noken av dei i eit egetinnlegg