Det kan komme av at oppskriftener dårlig, men vel så ofte er det fordi man trengererfaring for å få til en rett, uansett hvor god og presis oppskriftener
Det hender jeg justerer noe på mengden av egg eller sjokolade, litt etterhvor stort selskap det er. Den har fulgt oss jevnt og trutt gjennommange år, og er høyt elsket av alle
Herbestemmer du selv hvor store du vil ha dem. Hvorfor ikke lage opp litt ekstra å gi bort. Det ligger jo mange forskjellige oppskrifter av disse på nettet
Med gårsdagens og dagens «taler» fra Monica, hvor hun sier. Så til dagens kake som jeg har prøvd meg fram med mangevarianter, og dette erden beste utgaven av kaken jeg presenterte på Kakekrigen i kveld
Det varer litt fra ovn til ovn hvorlenge, så følg med de siste minuttene og regulertiden. Etter veeeeeldig mange forsøk, fikk jeg endelig til franske makroner på det fjerde… (eller ble det femte
Hvormange det blir avhenger av hvor store du lager de. Lag mange og frys ned så kan du bare ta opp så mange du skal ha på morgenen, så er de tint til lunsj
Jeg bruker vanlig sukker når jeg lagermarengs av Vanilla bean frosting, menlager du marengshvoreggehviter piskes før man tilsettersukker, er det best å bruke ekstra fint sukker
Hvis du bruker lakrissirup, hvordan gjør du det med gelatin. Evt hvor mye blr man bruke. ♥ Jeg har brukt Kick lakrisstenger til denneoppskriften som fås kjøpt i mangematbutikker og kiosker