Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Aner du hvor mange forskjellige retter du kunne laget med disse ingrediensene. Så lenge du har valgmuligheter slik som over så kan du omtrent lage hva du vil
Nesten som et lite koldtbord hvor alle finner noe de liker. Og så må vi ikke glemme Sørlandschipsen, den har vært fast tilbehør til julemiddagen så lenge jeg kan huske – haha
kan variere litt ut ifra hvor tykke brystene er. Er det lenge til de skal serveres kan du kjøle de ned i iskaldt vann etter koking, da stopper du kokeprosessen og forhindrer at de blir for slappe
Ser virkelig fram til å sove lenge i mårra, og nyte helga i fred og ro sammen med prinsessene mine. Maten ja - som sagt, Biff (medium stekt - dvs jeg skal ha biffen min rosa i midten men godt nok stekt til at den ikke er seig
Dette er delstatene hvor barbecuetradisjonen begynte. På grunn av den høye luftstrømmen i de fleste gassgriller, er de ikke gode til å fange opp røyk og kan lett føre til at maten blir for tørr, når det skal ligge lenge
Det er rart hvor fort man egentlig glemmer ting. Når jeg slanket meg aktivt for snart et år siden (gud det er faktisk lenge siden jeg var en fulltids slanker nå) så viste jeg omtrent kcal innhold på alt, nå har dette gått i glemmeboken og jeg har fått meg mange aha opplevelser de to siste dagene