Den totale steketiden vil variere ut fra biffens tykkelse og hvor rød du ønsker å ha den inni. Krydre biffen med salt og pepper, og legg den i den varme stekepannen sammen med en knust fedd med hvitløk
Mot slutten av steketiden, ha i en klatt smør, rosmarinkvasten, løk og hvtiløk. Slik tryller du fram en rett både carnivorer og tidsoptimalister vil digge
Tidenes enkleste rett. Biffkjøttet vi hadde liggende er vanlig oksekjøtt. Etter at vår datter ble født (Anna), så har det ikke blitt like mye tid til matlaging som før
Oppskriften fant jeg på BBC GoodFood, hvor den med god grunn er en av de mest populære rettene. På en søndag passer det perfekt å lage en stor gryte som ikke krever stort annet enn tid
Jeg jobber hele tiden for å finne gode og spennende smakskombinasjoner, og har kanskje gått mer i en retning hvor jeg ikke prøver å finne de tradisjonelle og autentiske smakene man vil finne i asia hele tiden
kle en form eller langpanne med bakepapir og ha over litt olje og salt. Arb og steketid. Så er det bare å legge på tallerkenen og nyte et herlig måltid
Dette med proteinpulver-debatten har jo gått i det uendelige, og jeg er rystet over hvor mye rart mennesker kan få seg selv til å si, uansett hvilke baktanker de har