Koreansk kimchi på en enkel måte Jo, kimchi betår av fermenterte grønnsaker hvor kinekål står sentralt og er nærmest et obligatorisk tilbehør til enhver koreansk måltid Just another food story
Krydrede rødbeter og kikerter med harissayoghurt Lise von Krogh har et interessant innlegg om mangold, særlig for meg som har begynt å kjøpe en del av det fra mitt lokale marked i det siste – de er veldig vanlige her i Tyrkia Et kjøkken i Istanbul
I mitt kjøkkenskap Gi gjerne tips i kommentarfeltet om du vet hvor noe av dette kan kjøpes i Norge – da får andre lesere også gleden av det Et kjøkken i Istanbul
Karri kylling,tanker og angst,hekle vintrekk Har brukt dagen til å prøve å bearbeide følelser og kjenner egentlig hvor mye jeg faktisk har hatt angst for i livet piahotncold hvordan mestre hverdagen.
Hjemmelaget Tacokrydder Smak til chilien etter hvor sterk du ønsker tacoen, og ha oppi en god bunt koriander. Jeg pleide å kjøpe tacokrydder fra santa maria Chili & Hvitlök
Bli med til det berømte kryddermarkedet i Istanbul Og leveringen må selvfølgelig skje når leveringen måtte komme, for sånt kan jo ikke planlegges til tidspunkt hvor det ikke er noen folk i gatene Et kjøkken i Istanbul
Chilipasta Da jeg skjønte hvor enkelt det var å lage hjemmelaget chilipasta, så følte jeg meg både litt dum (hvorfor har jeg ikke gjort dette før Kristin Koker
Fredsagstapas; Guacamole Deretter har jeg også i noen tørkede chiliflak, her bestemmer du litt selv hvor mye du vil ha i ,det kommer ann på hvor sterk mat du foretrekker Bakemester Snipp
Tacokrydder Så hvorfor ikke lage det selv. Det lønner seg å kjøpe større opplag av de forskjellige krydderne av gangen Lime & Chili
Chili con carne “bomber” Du avgjør selv hvor hot det skal være. De rullet jeg i litt olje og hadde på salt, pepper og chiliflakSnikgjest
Best hjemmelaget taco-krydder? I Sverige kan man kjøpe literspakninger med taco-krydder til en fornuftig pris i stedet for å kjøpe de små posene man får her i Norge Mat for mannfolk (av alle kjønn)
Kål i kokos! Sommerkål til lunsj eller middag. Mengden bestemmes av hvor sterk smak du ønsker. Gurkemeie, chiliflak, salt, pepper, pluss evt. Kål i kokos Kristin Koker