Så hvordan lager du denne herligheten. Nøttebunnen før den settes iovnen. Dette er klart minfavoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Vi hadde krabbe- hummer- og reker, og brød fra Edgars Bakeri (hvor jeg jobber). I vår familie er viutroligflinketil å stelle i stand familieselskaper, og sidenvi har fått en del krabber nå ihummerfisket, var søndag intet untak
Du kan alltid bare dyppe kula i pynten, men jeg liker å bruke begge hendene for da kan jeg lettere regulere hvor mye sukker, kokosmasse og annet jeg ønsker å ha på kulene NB -Sett de ferdig pyntet kulene i kjøleskapet eller et kjølig sted frem tilservering
Heei, hvor de hever. Men siden jeg ikke har mikro, må jeg ty tilstekeovnen. Og jeg kjøpte èn med smak av "vanilla almond crunch" (veldig fancy navn de skal ha på dissegreiene)
( jeg har aldri før brukt svart fargepasta og visteikke engang hvor man fikk tak i det, så for de som er like dumme som meg, det selger de i Panduro butikker
Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri laget det selv - kun kjøpt det på bakerier og konditorier, så jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var
Ukens favorittoppskrift er en litenminiseriehvor jeg velger ut særliginspirerendeoppskrifter, fra minefavorittmatsider, blogger og blader, som jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet
Begynn med å veie bollen du skal bruke, dette for at du skalvitehvor mye røren veier etterpå. Skal du dele den opp veier du nå bollen med røra i og trekker fra vekta til bollen, så deler du vekta av røra opp i så mange bunner/farger du ønsker
Sjekk bestandigunderveishvor møre potetene er. Det kan være lurt å bløtlegge grillspyd av tre i noen timer før de skal brukes på GRILLEN, slik at de ikke brenner bort
Jeg skal legge innlinkertil produktene og hvor de kan kjøpes, men må gjøre det på pc'en. Ikkefordi jeg må ha dette, men fordi jeg husker hvordan brøda var der