Dekk med kaldt vann og kok opp. Bryt tunfisken i munnfullstore biter og vend dem inn. Vend inn to tredeler av persillen, og smak til med mer salt og pepper
Kjekt å ha med seg til lunsj. Fin å ha med seg til lunsj, eller på knekkebrød. )1 boks hvitebønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen. Ha vesken av bønnene og tunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen. 1 boks hvitebønner. 2 små tunfisk
Falske, relativt store hvit bønnermed flytende hvite bannør inni. Kåret til verdens beste i en årrekke og viden kjent for å dra mat helt til grensen, både med råvarer presentasjon, lukt, tekstur og smak
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
egg, bacon, tomatbønner, ketchup og majones med toast på siden. Jeg har nylig kommet hjem etter en uke med jobb og studier i London, og i bagasjen ligger blant annet tre gode restaurantopplevelser
Før jeg avslører den store hemmeligheten må jeg få lov til å minne dere på at hele poenget med prosjektet var å vise dere hvor krevende det er å få kjappe resultater
tunfisk kan byttes ut med 1-2 røkte middagspølser eller ½ boks skinke. 2 bokser sorte bønner , hermetiske kr 13,00. 2 bokser tunfisk kr 12,00. Byttes tunfisk ut med 2 stk magre kjøttpølser, og egg sløyfes blir total. 2 bokser bønner ( hvite, sorte eller røde bønner). 2 bokser tunfisk