Synes du sausen er for tynn drysser du bare mer Johannesbrød kjernemel over til ønsket konsistens. For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER
Smelt smør i en kjele, rør inn hvetemel og spe med melk, litt og litt om gangen. Hvitsaus *. Hvitsaus. Hvitsaus til 4 porsjoner. 2 ss hvetemel. 4 dl melk. 0,5 ts hvit pepper. 2 ss hvetemel. 4 dl melk. 0,5 ts hvit pepper
Hjemmelaget fiskeboller i hvitsaus/ karrisaus er en rett jeg husker godt fra barndommen. Tilsett krydder, potetmel og eggehvite og kjør til farsen er seig og klebrig
Hell sausen i en ildfast form, legg laksen uten skinn i sausen. 2 pk hermetiserte store hvite bønner. Når jeg vil gjøre matlagingen ekstra lettvint kjøper jeg ofte bønner, linser eller erter på boks, og kombinerer det med kjøtt eller fisk av ulike slag
Det er dessuten enkelt å lage. Smelt smøret til det begynner å boble. På Nitimen i Nrk i går serverte jeg det, sammen med fersk hvit asparges, og en hollandaise saus med litt «sting» av kajennepepper
11 dl fløtemelk. 11 ss potetmel. 1 stk hvitsaus med muskatnøttKålen forvelles slik at den er myk. Fordel kålen i en smurt ildfast form, brei kjøttfarsen over Stekes i vannbad i ovnen ca 30-40 min på 180 gr Server med poteter og hvitsaus og evt andre grønnsaker etter smak og behag Tyttebær er godt til &
Synes du sausen er for tynn drysser du bare mer Johannesbrød kjernemel over til ønsket konsistens. For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER
Smelt smør i en kjele, rør inn hvetemel og spe med melk, litt og litt om gangen. Alle barn er glad i fiskeboller i hvitsaus, det har en mild smak, som barna liker