Pepperbakt torskeloin og bechamel (hvitsaus) med bacon er ganske enkelt godt. Begynn så med sausen. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde prøvd å lage en hvitsaus (bechamel) med bacon som både smaksforsterker, og jevning før
Bechamel saus / Hvitsaus. Salat, tomater og/eller hvitløksbrød om du ønsker. Grunnbasen på sausen er en blanding av finhakket gulrot, gul løk og selleri som kalles Soffritto på Italiensk
béchamelsaus og hvitsaus er det samme. Alle jeg kjenner vegrer seg litt til å lage béchamelsaus fordi det klumper seg, det er litt tungvint med flere steg, smøret må ikke brenne, man må spe melken gradvis… Glem det
Til hvitsaus (bechamel). Hvit pepper. Tomatsaus. Lasagneplater, hvite eller grønne (spinat). Når sausen er som tykk fløte smaker du til med salt, pepper og malt muskat
Det finnes mange varianter av retten, men den vi kjenner best til hos oss er en blanding med pastaplater, tomatsaus med kjøtt og hvitsaus (Béchamel) og ost
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Béchamel - eller klassisk hvitsaus, bruker jeg i mange retter. Fikk spørsmål om hvordan man lager en hvitsaus uten klumper i etter innlegget i går, så her kommer oppskrift på nettopp det