Smelt mørk sjokolade oghvit sjokolade i hver sin bolle over vannbad. Fordel halvparten av eggehvitene forsiktig inn i hver sjokoladeblanding, litt og litt om gangen med en slikkepott
«eggeskall» av mørk sjokolade, «eggehvite» av hvitsjokolademousseog «plomme» av pasjonsfruktgele. Den ultimate påskedessert med hvit sjokolademousee og pasjonsfruktgele i ett «egg» av mørk sjokolade
det hvite fyllet, i en hurtigmikser/blender/dobbel brødpose og knuser de godt til småbiter. Ønsker du en høyere kake, kan du bruke toro sin lys sjokolademousse, eller kjøpe to pakker med freia og ta av litt i en egen kopp til dessert senere
Pisk kremfløten til myk og luftig krem. Dette er en sjokolademousse som smelter på tungen. Vend litt og litt av sjokoladeblandingen inn i kremen (ikke omvendt)
Så pisker du eggehviteog sukker sammen til marengs. Nøttebunn, karamell i midten ogsjokolademousse på toppen gjør det hele til en delikat smaksopplevelse, nesten som en slags konfektkake
Den som nå inneholder både en mørkog en hvitsjokolademousse. Når alt er godt og blandet, vender du forsiktig inn kremen og deretter den stivpiskede eggehviten