Pass på å ikke raspe det hvite på sitronen, for da får kaken en bitter smak. Kaken smaker syrlig av sitron og er utrolig god med den søte/syrlige melisglasuren på toppen
Når hviten er stiv har du i surkin og pisker litt til. Stivpisk eggehviten. Med glasur blir de dobbelt så gode Jeg lagde en topping av mager kesam, kakaopulver, sukrinmelis sjokolade casein-proteinpulver, kokosmasse og kokosessens
Når det gjelder pynting av kaken er det mulig å kjøpe ferdig fondant med fargene du trenger, men det er også dult mulig å kjøpe hvit fondant og farge den selv med konditorfarger
Pisk eggehviter helt hvite og ha i sammen med kremen om du ønsker mer volum. Jeg ble selv småhekta og brukte det både som fyll i rullekake og glasur på sjokoladekake
Måtte lage noen vaniljecupcakes med hvit sjokolade- og philadelphiaostkrem. Kaka så ikke så verst ut til slutt, men gadd ikke bruke masse tid på å lage avanserte jul, og så endte jeg opp med å bruke liten stjernetupp på den sorte glasuren, fordi jeg har mista den som bare lager tynn strek