Så lager jeg hvit saus. Fyll terteskjell til randen og nyyyyt. Dette er en av gubben sine favoritter. Han klager støtt om at jeg lager det alt for sjeldent
hehehe Fyll de kokte glassene fulle med delte plommer. 5 dl hvit eddik 7%600 gram sukker1 ss finhakket fersk ingefær1/2 ts malt nellikVarm opp det til det blir rykende varmt, og sukkeret er helt oppløst
Forskjellige områder, ja til og med familier, tilsetter forskjellige krydder men hvitløk, karve og korianderfrø er ansett som det som gir harissa sin karakteristiske smak
Når jeg skal farge flere biter med marsipan begynner jeg selvsagt alltid med den lyseste, dette fordi det smitter fort av og du vil ikke ha andre farger på hvitfargen
Gule, rosa, hvite, blå. Nina, damen bak Småbarnsforeldre skrev nylig dette innlegget. Fyll muffinsformer med sand, pynt med blomster og bær - det er så gøy, og jeg mimrer tilbake til min egen barndom
Fyll aluminiusfoliet med erter eller kikerter (tørr type). Lag fyllet. 350 gr hvit sjokolade. Denne paien er både søt og frisk og kan serveres både til hverdag og til fest
Smak til med mer hvit pepper, hvitvinseddik og evt. Menyen til 6 damer bestod av- Albondigas (spanske kjøttboller i tomatsaus)- Focaccia med oliven og soltørkede tomater- Salte mandler- Saltkokte poteter- Hjemmelaget aïoli- Chorizo (kjøpes ferdig, varmes)- Bacondadler (16 stk)- Serranoskinke- Manchego- Cantaloupemelon- Marinerte artisjokker (ferdigkjøpt og ikke verdt pengene)Manchego, cantaloupemelon, serranoskinkeDet ble mer enn nok mat til at Alex fikk middag også, så antar at porsjonene holder til 7-8 stk også. Jeg begynte med middagslagingen i halv tre-tiden på ettermiddagen og var klar til damene kom i 20-tiden. AlbondigasAlbondigasKjøttbollene (alá Stiansen)400 g karbonadedeig1 ss hvetemel 2 egg0,75 dl vann1 ts rosmarin1 ts timian1 fedd hvitløk, finhakket1 ss salt1 ss chili u. (2) Ha i rosmarin, timian, hvitløk og chili, og bland godt. Tomatsausen 2 fedd hvitløk, finhakket 1 boks hermetiserte tomater4 laubærblader1 ts timian2 ss basilikum (jeg brukte tørket) 1 ts soyasaus1 ss sitronsaft SaltPepper1 klype sukker(1) Fres hvitløk raskt i gryta. Saltkokte poteter (alá Stiansen) Saltkokte poteter700 g amandinepoteter230 g grovt havsaltVannHa potetene i en kjele, og fyll på vann sånn at det dekker potetene. Hjemmelaget aïoli2 eggeplommer1 dl extra virgin olive oil2 dl matolje2 ss sitronsaft 1 fedd hvitløk, pressetHvit pepper 1 ts salt2 ss hakket persille1 ts hvitvinseddik (1) Pisk eggeplommer med hvitløk, salt og sitronsaft. 6 damer bestod av
Mastunicola fylt med fett, ost og basilikum, Marinara som var fylt mef tomat, hvitløk, olje og oregano, og en han laget spesiellt for anledningen som var fylt med tomat, olje, mozzarellaost og basilikum
Så er det bare å dekke kaken med et hvit lag med marsipan. Jeg valgte å lage et rosa sukkerbrød til denne kaken, siden det var en dame som skulle ha kaken
Super dame men en super blogg. Jeg liker veldig godt å bruke marsipan også men det er det umulig få tak i her i Spania, man får marsipan men den er da ferdig formet i figurer og med fyll og da kan den jo ikke brukes til å trekke kaker med