Hva er fin favoritt oppskrift på tørre vafler. Du trenger. Jeg bruker grovmalt kardemomme, som jeg har får av min finske svigerinne, derav de sorte prikkene
Hvatrenger du. Derfor har jeg på sett og vis kommet fram til min egen. Det var mange av dere som ønsket oppskrift da vi delte øyeblikk fra vår vaffelfest, så her kommer den
Stikkelsbærsyltetøy smaker godt på brødskiva, boller, vafler og hva det skulle være. Man foreslår bicarbonat bakepulver men jeg har mer tro på svovel, for man trenger et generelt fungistaticum
serveres med rørte bær eller krem/rømme, eller hva med begge deler. Det er viktig for meg at alle i familien kan spise den noenlunde samme maten som meg, slik at jeg ikke trenger å lage to middager hele tiden
Hva med ananasvafler. Du trenger. Innholdet i kjøleskapet sa ja, og etter en panisk jakt i de innerste hjørnene av kjøkkenskapene fant vi et gammelt vaffeljern
Hvis man hadde brukt halvparten av den energien man bruker til å tenke over hva man ikke burde spise, og heller tenkt på hva man kanskje burde spise mer av, så tror jeg man kunne gjort en verdifull innsats for helsa si
Hva liker du eller barna dine å ha til nistemat i lunsjboksen. De er som regel alltid litt forskjellige da de ikke alltid vil ha eller liker det samme, en har lenger dag og trenger mer mat osv
Gøy å se hva du lager til jul. «I dag gir Oluf Lorentzen AS en raus pakke med diverse varer fra Stonewall Kitchen til en av dere lesere, det du trenger å gjøre er å skrive ditt navn under dagens innlegg, så trekker jeg en vinner på søndag
Hva kan jeg si. Du trenger. Hvis du leter etter bakgrunnen for alt, kan du lese mer om vaffeltyper her. Vivian er også i Hamar og vi rusla forbi da de holdt på å sette opp bodene sine
Om livets små og store øyeblikk |Om livets små og store øyeblikk
Vanilje, kanel eller kardemomme – alt etter som hva du liker. Du trenger. I dag er det den internasjonale vaffeldagen, og da må vi selvsagt by på en vaffeloppskrift
Hva gjør dere denne torsdagskvelden. Denne middagen passe kanskje spesielt for oss som lager middag til bare en person, for denne retten trenger man ikke å få mye rester av