Men jeg kan love dere, prøver du den skjønner du hva jeg mener. Grillmat trenger ikke nødvendigvis å dreie seg om kjipe flintsteksleiver og trailergrill, det finnes jo knapt nok noen ting som ikke kan gå på grillen i disse dager
Men, en dag trenger vi naturen, faktisk. Nesten over alt får man servert en digestif etter maten. Jeg kjøper og spiser alltid mye lokalt når jeg reiser
De fleste kullgrillene er for små til å produsere mye mat i store stykker , så hvis du ønsker å røyke mer enn to rack av spareribs eller en svinestek, så vil du trenger noe større, eller med andre ord
Jeg manglet her i utgangspunktet noen råvarer som hvitløk og sitron, men man får ta det man har, og så kan man improvisere og bruke litt ettersom hvaman liker
Men hva gjør man ikke for de man er glade i. Du trenger. Da blir man lykkelig som kokk. Til kjøttet løsner når du presser gaffelen forsiktig oppå steken
) Men det er viktig å være litt påpasselig med hva slags kvernet kjøtt du kjøper. Men den er også til en viss grad rehabilitert gjennom de mange halvrespektable spisestedene som serverer en smakfull variant (eller gjerne flere) av denne klassikeren
Hu vet hva hun snakker om, og vet akkurat hvordan hun gjør jobben sin. Manskal jo ikke overdrive med masse vissvass på fatet heller, biffen må få komme til sin rett
Jeg lager den jevnlig nå på høsten (senest i dag) – den passer nemlig godt som tilbehør til nesten hva det skulle være og holder seg godt i kjøleskapet, så det er bare å lage stor porsjon