Går til kassen, oppgir bordnummer, gir beskjed om hva dere vil bestille av mat og drikke. Det som er fint med Egon, du tar med deg menyen når du går inn, setter deg ved ett bord, finner ut hva du skal spise
)Jeg hadde skrevet en lang liste over hva jeg skulle lage, men i kjent stil begynte jeg forberedelsenelitt for sent, og hadde derfor bare tid til halvparten
Det var skikkelig geleiding, men jeg styrte hver gang inn på damedoen, selv om avlukkene der manglet mulighet for å låses (måtte sitte å tviholde på døren – her måtte man ha kontroll på blæren sin – kunne ikke sitte der å ikke få det til likssom – bare å «let loose» og bli ferdig) Hva som egentlig foregikk på herredoen, tror jeg ikke at jeg engang vil vite – Det holdt med to dobesøk for min del
Vi fikk også noen gode tips og triks for hvaman burde tenke på når man skal ut og reise. Det var veldig spennende å høre hva hun fikk å spise rundt om og hvilke utfordringer hun møtte på
Fram til da ramser jeg opp hva jeg brukte. Deigen bør være litt våt, for havregrynene trekker til seg vann, og deigen blir fastere etter hvert som man knar