Pølser uten nøff-nøff, bæ-bæ eller hva enn de har oppi pølsene nå til dags. På samme måte vil ikke en pølse laget av grisekjøtt smake det samme som en som er uten kjøtt
Etter å ha tatt et overblikk over hva vi hadde liggende i kjøleskapet, poppet denne wokretten opp i hodet mitt og dermed ble gårsdagens middag preget av en rekke nostalgiske følelser fra min side
Hva skal du gjøre i helgen. Kjøttsuppe, hønsefrikassé eller gammeldags kyllingsuppe for eksempel, det er skikkelig god mat, rik på lettfordøyelige proteiner, med masse velsmak og helt uten kunstige tilsetningsstoffer som posene med halvfabrikata er fylt av - det meste av innholdet i disse posene er jo mer eller mindre vellykkede etterligninger av naturlig kraft
Hva er vel hyggeligere enn å ta med seg en man er glad i ut for en bedre middag. Fungerer som tilbehør at alt av kjøtt og fisk eller som en lett lunsjrett
Hva med litt oppkuttet selleri eller paprika. Suppen har en god tomat- og kjøttsmak, og kikertene gir både planteprotein sominneholder alle de essensielle aminosyrene og fiber som metter godt
En liten huskelapp om hvasom kan være greit å ha i skapet også. Grønnsakene er de samme, men saftighet i kjøtt og fisk kan ikke måles med det man finner i kjøledisk eller frysedisk i hvilken som helst dagligvare
Og den eneste vegetabilske oljen som produseres av fruktkjøtt. (Her vil nok lavkarboentusiaster protestere, men tiden vil vel avgjøre hvasom er galt og riktig
Det skjer en stor omstilling i kroppen og det gir trygghet å forstå hvasom skjer. Begge inneholder en stor del mellomlange fettsyrer som kroppen ikke kan lagre så disse forbrennes promte i leveren