Rød paprika, liksom hva gjør man med den. Nå skal det sies at det i disse dager hjemme hos Matriarken og Mikrobiologen er stor entusiasme både over god norsk laks og kjøttkaker
Hva vi spiste. Restauranten omtaler seg selv som en folkelig gourmetrestaurant og er svært opptatt av at gjestene skal trives og få en god opplevelse når de er der
Duften har alt hva en grillvin skal ha, med mørke bær og en anelse fat. Dette er ikke en vin som jeg nødvendigvis vil bruke tilgrillet fisk, men veldig gjerne som en aperitiff eller til salat og skalldyr
SULTEN, hvaskal vi spise. Smørbrød med skagenrøre (egg, skalldyr), agurk og sitron. Pakker ut, slapper av noen minutter, man blir jo så sliten av og sitte rolig på toget c",)
Det er så mange ting man tar for gitt og ikke tenker over i hverdagen når det gjelder hvor heldig man faktisk er som har en kropp som fungerer og at man, tross alt, faktisk kan gjøre hvaman vil når man vil
Meldestokk, løvetann, brennesle, rødkløver, groblad, vassgras og hva de nå heter alle sammen. Enten det skal være til fisk, kjøtt, grilling eller desserter
Grunnen til at jeg ikke har prøvd det igjen hjemme er vel for det første at det koster litt (jada, jeg liker å spare) og at jeg ikke helt har visst hvaman gjør med den