Når råvarene ligger i bløt, danner linfrø, chiafrø, bokhvete og havre geléaktige stoffer som binder deigen fint sammen, slik at du ikke ender opp med en haug frø som faller fra hverandre
Hva tenker du om lavkarbo og paleo. Jeg drømmer om å bli forfatter og gi ut min egen bok eller bokserie, jeg har bare ikke bestemt meg for hva slags bok jeg ønsker å skrive
Skjønner du hva jeg skal frem til. Det bør heller ikke være ønskelig når man ser på det fra et helseperspektiv, men når vi er omgitt et samfunn, instagrambilder, salgsrepresentanter og magasiner som forteller oss at “lav fettprosent og muskler = vakker, glad, sexy og vellykket” så forstår jeg at mange faller i fellen med å sammenligne oss selv med dette idealet, og kan få lyst til å oppnå dette
Hva er å spise normalt. Derfor er det usikkertnår det gjelder de fleste av de påsatte virkningene. ■ Sett deg mål, og belønn deg selv når du har nådd dem
Det er når man ser slike resultater at man blir nysgjerrig og spørrende, og siden forskning i dag ikke har alle svarene så hviler det på hver enkelt å finne ut av hva som fungerer og bli en ekspert på selv og sin diabetes
Jeg drikker Fun Light Wild Berries, jeg vet ikke riktig hva det smaker. Men, det viktigste er helsa, og jeg viste at jeg kom til å komme tilbake før eller siden, jeg måtte bare høre på hva helsa ville aller først
Så hva var det som gikk galt. Jeg tror man kan trene både hardt og lenge på lavkarbo, men når det er konkurranse (som både er hard og langvarig) trengs det carbs