Jeg lever dessverre ikke hundre prosent økologisk, men dette er virkelig et målfor meg. Dette både i spisende form og i forholdtilhva jeg bruker på kroppen
Hvis du spiser råvarer som ikke måtte innom en fabrikk foråblitil, har du kommet svært langt. Kraft, suppekjøtt og grønnsaker – alt du trenger for god helse og et fantastisk måltid
vite hva som er i maten,. bliutfordret og inspirert tilå lage god mat. Bondens kasse ønsker å gjøre gode og autentiske matvarer rett fra bonden lettere tilgjengelig, samt at bonden sitte igjen med større fortjeneste, og ikke minst, kunden vil få en bedre mulighet tilåpåvirke produksjonsleddet
Hva er så historien bak denne årvissegåsefeiringen. Men prøv gjerne lettbrunede små poteter. Tilsett eddik, ripssaft og/eller eplebåter med skrell, litt sukker hvis det virker for surt
Fargene er jo bare… og hva er det der. (Dette merker jeg at jeg må poste en bilde-tutorial på, altså. Det er strengt tatt ikke påkrevdå la fisken ståså lenge i ovnen, men det blir bedre smak på den jo lenger den står, inntil et visst punkt hvor den bare blir tørr
Hva passer vel da bedre enn en annen nordnorsk spesialitet til carre av dette flotte dyret. Og med litt bønner fra hagen, og sprøstekt matblekksopp fra jordet tilbonden noen hundre meter herfra må det vel bli bra
Ofte er det tre timer som skal til, uansett hva man lager og gjør istand av selskap synes jeg. Ha i kål og eplet, som først er skåret i tynne skiver, og deretter snittet tilsmå trekanter
Så, hva venter dere på. Her i gårdenforsyntebonde, odelsgutt og Bondefrøkena seg flere ganger og vi må bare komme oss ut forå plukke mer blåbær slik at vi kan lage mere
Gudene vet hva som kommer ut av disse reisene til noen av de mest fargerike stedene i verden. Jeg skal sende mailer til produsenter, sette krav og stillespørsmål
Jeg kan ikke bestemme hva du velger, men tenk gjerne over hvor produktene du kjøper stammer fra. Men for at jeg skal slutte helt med det måtilbudet av villaks bli bedre i form av ferskhet og tilgjengelighet