Hva lager man til 10 personer til middag oppskrifter

Middag dagen før dagen!

Hva skal man lage tilmiddag dagen før julaften. Vi lager alltid brun saus fra bunnen, det er best. Vi har mange kilo elgkjøtt i fryseren, så i kveld skal vi spise elgkarbonader
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

+ Jeg pleier å tenke protein, fett og grønnsaker når jeg lager et måltid. Jeg har tatt utgangspunkt i at man ikke har tilgangtil fersk/upasteurisert melk (det har ikke jeg ennå), men de fleste av oss har tilgangtil litt upasteurisert ost og rømme fra velassorterte dagligvarebutikker
Middag på 1-2-3

Middag på 1-2-3

Hvalager du hvis du vil ha noe enkelt. Jeg liker å lage maten fra bunnen av, både fordi selve kokkeleringen er gøy, men også fordi jeg synes maten ofte blir best når manlager det selv

Denne middagen klarer også du

Vi dro for å handle på Meny Union, butikken som ofte frister med noe godt og jentene hadde mange gode forslag om hva vi kunne spise tilmiddag

Kan man være nesten 100 år og gjøre dette!

Jeg har selvfølgelig prøvd å finne ut hva som er hemmeligheten. Men jeg tror også at det at hun gjør morgengymnastikk hver morgen, lagermiddag hver dag til seg selv og selv er i sving med rengjøring og lignende har mye å si

Man MÅ ikke hate jula!

Det er en enormt frihet og ikke bry seg med hva andre gjør og heller ikke bry seg hva folk tenker. Så om folk syns jeg er rar fordi jeg spiser pinnekjøtt tilmiddag i dag, og kalkun på julaften så gjør det ingenting

Hva er egentlig greit å spise?

I tillegg kan alle avisoverskrifter, ukeblader og blogger bidra til at manlager seg en lang liste av «nei-mat» som gjør at kostholdet til slutt blir så begrenset og ensidig at det kan gå utover både matgleden og det å ha et sunt forhold til mat og kropp
Hva jeg gjør med tacorester

Hva jeg gjør med tacorester

Det blir alltid rester etter fredagstacoen, og av det lager jeg fylt paprika. Fyllet kan varieres alt etter hvaman har i kjøleskapet, og er man glad i sterk mat så kjør på med ekstra chili

Ingen som vil ha dere på middag.

Vi ble begge overrasket når vi fant ut hva som var årsaken til at jeg aldri ble frisk av influensa. Samtalen fortsetter rundt bordet, hva han har sagt har alle glemt,
Veganer, vegetarianer, pescetarianer, hva er jeg?

Veganer, vegetarianer, pescetarianer, hva er jeg?

Jeg lager meg dog ikke kokt egg lenger og drikker ikke melk til frokosten. Jeg lager ikke kjøttretter hjemme, men hvis samboeren min en dag vil ha kjøtt i sin rett lager vi det ved siden av
Gourmet plukkfisk til middag

Gourmet plukkfisk til middag

Vel slik er det i matverden også, det handler ikke om hvilke rester man har igjen, eller hvamanlager, men hvordan mantilbereder, og ikke minst presenterer den