vet du hvajegkan ha gjort feil. Hva tror du om at kaken med glasur kanbakes noen dager i forveien og oppbevares i fryseren, og så settes direkte i kjøleskapet kvelden før den skal serveres - tåler glasuren det
Fulgte oppskrifta til punkt og prikke, så skjønner ikke hvajeg gjør feil. Dersom man ikke har mikrobølgeovn til å smelte gelatinplatene i, kan man smelte de forsiktig i en gryte på ovnen
Vi har vært hjemme alene og det har faktisk ikke vært så aller verst, men det føles kanskje annerledes den dagen jeg vet at de ikke kommer hjem søndag kveld…
Jeg lurer bare paa hvasomkan vaere aarsaken. Hvakanjeg evt bytte det ut med. Jeg slenger sitronsaften i kaken og ser hvasom skjer jeg, hadde vært fint med svar, for denne tror jeg kommer til å bli bakt flere ganger
Det beste med julen er at man faktisk får lov til å lage nesten hvasom helst. og så lett som det er, så får til og med DU som ikke kan å bake til dette
Jeg har på følelsen at jeg veit hvajeg gjorde galt, så jeg skal prøve igjen senere. Den er akkurat like god som orginalen, så jegkan ikke se noen grunn til å ikke lage den her istedenfor
Det er hvajeg kaller jobbkos, eller hva. Da slipper jeg å stå ute å fryse, når jeg er skikkelig forkjølet, men kan isteden fokusere på å bli helt frisk
frisk frukt, skivede mandler, eller hva med kandiserte fioler. GLASUR SOM DU KAN SPEILE DEG I. ) Den versjonen kan du finne ved å google "Dronningen av Saba" eller "Reine de Saba"
Hva er vel bedre enn ferskt, hjemmebakt brød. Er du interessert i å bake brød, så anbefaler jeg å anskaffe seg den, for i tillegg til gode oppskrifter inneholder den mange gode tips og mye man kan lære om brødbaking, teknikker og fremgangsmåter