Hva jeg holder meg unna (stort sett). Om man ikke greier å holde seg helt unna, så bør man ikke drikke mer enn et par enheter i løpet av en dag, og man bør heller ikke drikke hver uke
Meldestokk, løvetann, brennesle, rødkløver, groblad, vassgras og hva de nå heter alle sammen. Kan man i grunnen tenke seg en bedre terapi enn hagens muligheter til adspredelse både inne og ute når våren kommer
Jeg har ikke en aning hva man drikker til. En annen nødvendighet, er en flaske Hof, det som i disse dager heter Carlsberg Pilsner og en liten skarp Rød Aalborg
Ellers kan du sjølsagt putte absolutt hva du vil i kyllingen. Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tillegg til at du steker kjøttbollene med chili på trepinner, og lager marinerte reker
Hva man velger å vakuum-pakke og putte oppi kjøttbassenget, finnes det nesten ingen grenser for. Det finnes en genial app for iPhone som heter PolyScience Sous Vide Toolbox og hvor man putter inn kjøttype, grader og tykkelse og så forteller appen deg hvor lenge den skal ligge