Det beste er visst et skulderblad av elg, men det er grenser for hva selv mitt uthus inneholder. Denne fordums metode for steking av store mengder kjøtt til festlig lag har røtter helt tilbake til bronsealderen, og var i flittig bruk frem til vikingtid da interessen dabba litt av
Spørsmålet blir vel nå, hva spiste vi til. Jeg salter og peprer rundt hele låret, legger det oppå grønnsakene, har over saft fra sitronen, legger på en kvist med rosmarin og legger tilslutt på lokket
Uansett, dette er hva du behøver. Vihar en enorm mengde med påsketradisjoner. Tross alt harvi jo masser av tid da vi ikke skal ut i skisporet, vi eier ikke en båt som skal pusses og butikkene over grensa er stengt
Hva er det vi er i ferd med å gjøre. Hva gjør det med vårt kosthold når man jevnlig inntar kyllingfilet med tilsatt vann og salt, gjerne blandet med et krydderpulver fullt av mer salt og e-stoffer
hvavil dere spise. Men hvis det finnes noen som oss da, med liten tid, god appetitt og to barn – så skal jeg nå dele hvordan vihareffektivisert tiden vi bruker på å organisere middagskjøret
Hun åpner den rolig, hvem vet hva en ustabil eneboer kan finne på. "Nå harvi ham. Dette huset har hverken Snusen eller hennes betjent sett før,og utenfor huset ser de glør av et bål og et halvspist lammelår
Hvahar skjedd med brødhyllene deres. Det kommer an påhva jeg skal ha. Med viljehar jeg ikke svart på dette, da jeg ikke ønsker en lang, negativ diskusjon om dette
Påska er så flott synes jeg, jeg har alltid vært glad i den. Vi var aldri noe skifolk når jeg var lita vi og det syntes jeg var helt strålende for det passet ikke meg å putte på meg disse trepinnene å gå ut i den kalde snøen
Jeg skal sette opp en strategi – og publiseringsplan for blogg og sosiale medier så dere alltid vet hva dere kan forvente å se når dere klikker dere inn på de ulike mediene jeg driver