Lytt tilditt eget hode, din egen kropp og din egen mage - det er tross alt bare du selv som vet best og har best erfaring med hva slags mat og drikke som gir deg overskudd og energi, som igjenbidrartil en god helse
Lag maten selv så vet du hva den inneholder. Heimelagavariantergir også en ekte smaksopplevelse. Mitt beste tips er å bruke syre og friske urter som erstatning for deler av saltet i maten man lager fra bunnen av
Egg – Jeg vet ikkehva jeg hadde gjort uten egg i dette svangerskapet. Gir deg masse kalsium også. Fettsyrer er det som bygger hjerne og mye annet hos babyen, så du trenger mer enn du tror, og sikkert mer enn du får i deg
Hva er positivt. Kombucha inneholder også små mengder med glukuronsyre, som virkeravgiftende. var hupso_services_c=newArray("twitter","facebook_like","facebook_send","google")
Du skummer ikke alt fettet av kyllingkraften nå, det gir god smak og ligger som et belegg oppå kraften når den avkjøles, da kan du brekke det av, men ta vare på det, det gir god smak, og hvis du skal bruke kraften til suppe, er det både godt og lekkert med litt fettperler på overflaten